backSticker med betonstruktur
Sticker med betonstruktur
  • Sticker med betonstruktur
  • Sticker med betonstruktur
  • Sticker med betonstruktur
  • Sticker med betonstruktur
Videotutorial til at anvende dette produkt

backSticker med betonstruktur

49,59 €

Vinyler med betonstruktur kan påføres på enhver glat overflade, såsom møbler, glas eller vægge. Vores katalog af dekorativ vinyl er meget omfattende. For at se dem alle skal du blot indtaste møbelklistermærker, og når du først er inde, vil du finde hundredvis af køkkenmøbelklistermærker . Vælg et foto og tilpas størrelsen på de møbler, du vil dekorere.

Foranstaltninger
cm.
cm.
Omvendt
Sort og hvid
Efterbehandling
Selvklæbende vinyl

Meget modstandsdygtig klæbende vinyl med en glat, satin-lignende finish. De kan placeres på alle typer glatte overflader såsom vægge, døre, elektriske apparater, glas, skillevægge, gipsplader mv. Fremstillet til at være nem at installere og fjerne uden at efterlade rester.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Gennemsigtig vinyl

Det er den ideelle vinyl til at dekorere eller markere glasoverflader. Det er meget brugt i erhvervslokaler, på skillevægge, i indiskrete vinduer i badeværelser, køkkener, glaserede terrasser, butiksvinduer mv. Det slipper lyset igennem, men forhindrer synet af, hvad der er bagved. 

1-translucido.jpg

f4156
Antal
49,59 €

Min liste(0)
favorite_border favorite

   envios  GRATIS FRAGT: Indkøb overstået 65€
   Manual y espatula  GRATIS: Brugervejledning + Spatel

Betonteksturklæberen er ikke kun lavet til ikea-borde, du kan også påføre den på andre møbler såsom skabe, natborde, døre eller glas. Denne type vinyl er beskyttet med et ret modstandsdygtigt plastlag, der er lavet til at modstå variationer i temperatur, luftfugtighed og de genstande, som vi dagligt placerer på vores borde. Når du køber betonklæberen, modtager du en instruktionsmanual og videoer sammen med din bestilling, der forklarer detaljeret, hvordan du skal påføre en vinyl på træ og glas. Kunne du tænke dig at købe billig vinyl til din spisestue? Tilmeld dig vores nyhedsbrev du vil modtage alle nyheder og gode rabatter på vinyl til borde.

Baseret på 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5