backVinyl film Vincent og Jules
Vinyl film Vincent og Jules
  • Vinyl film Vincent og Jules
  • Vinyl film Vincent og Jules
  • Vinyl film Vincent og Jules
Videotutorial til at anvende dette produkt

back Vinyl film Vincent og Jules

45,45 €

Vincent og Jules filmvinylen serveres uden baggrund, og du kan vælge mellem flere standardstørrelser eller tilpasse den, så den passer til dit rum. Vi har det bredeste katalog af filmvinyl, men du kan også lave en personlig vinyl med et foto eller en sætning, som du ønsker.

Farver
Baggrund
Omvendt
Foranstaltninger
v1065
Antal
45,45 €

Min liste(0)
favorite_border favorite

   envios  GRATIS FRAGT: Indkøb overstået 65€
   Manual y espatula  GRATIS: Brugervejledning + Spatel

I disse kategorier finder du vinyl svarende til vinyl film vincent og jules

"Ezekiel, 25-17: Den retskafne mands vej er på alle sider omgivet af de selviskes grådighed og de onde menneskers tyranni. Velsignet være den hyrde, som i næstekærlighedens og velviljens navn tager de svage ud af Mørkets Dal. Fordi han er sin brors sande vogter og opdageren af de tabte børn. Og jeg forsikrer dig om, at jeg vil komme for at straffe dem med stor hævn og rasende vrede, som har til hensigt at forgifte og ødelægge mine brødre! ” Er denne sætning bekendt for dig? Hvis svaret er ja, kan du ikke gå glip af muligheden for at introducere et stykke hjemmebiografhistorie.

ingen

Med den dekorative vinyl af Vincent og Jules kan du hurtigt forvandle en væg. Pulp Fiction var den førende film fra 1994, da Quentin Tarantino gav liv til et intenst plot, hvor to gangstere (John Travolta, der gav liv til Vicent Vega og Samuel L. Jackson gør det samme med Jules Winnfield) lever en række uenigheder, der skaber en perfekt ensemblefilm. For denne film blev de tildelt Guldpalmen og Golden Globe på filmfestivalen i Cannes, den opnåede 7 nomineringer ved den 67. udgave af Oscars, vandt prisen for bedste manuskript og fortsatte med mere end 40 internationale priser. I dag betragtes denne filmjuvel som "kulturelt, historisk og æstetisk betydningsfuld" af United States Library of Congress, og den er også udvalgt til bevaring i National Film Registry.

Baseret på 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5