backOptisk illusion Trappe-klistermærke
Optisk illusion Trappe-klistermærke
  • Optisk illusion Trappe-klistermærke
  • Optisk illusion Trappe-klistermærke
Videotutorial til at anvende dette produkt

backOptisk illusion Trappe-klistermærke

50,41 €
Foranstaltninger
cm.
cm.
Omvendt
Efterbehandling
Selvklæbende vinyl

Meget modstandsdygtig klæbende vinyl med en glat, satin-lignende finish. De kan placeres på alle typer glatte overflader såsom vægge, døre, elektriske apparater, glas, skillevægge, gipsplader mv. Fremstillet til at være nem at installere og fjerne uden at efterlade rester.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Gennemsigtig vinyl

Det er den ideelle vinyl til at dekorere eller markere glasoverflader. Det er meget brugt i erhvervslokaler, på skillevægge, i indiskrete vinduer i badeværelser, køkkener, glaserede terrasser, butiksvinduer mv. Det slipper lyset igennem, men forhindrer synet af, hvad der er bagved. 

1-translucido.jpg

v5529
Antal
50,41 €

Min liste(0)
favorite_border favorite

   envios  GRATIS FRAGT: Indkøb overstået 65€
   Manual y espatula  GRATIS: Brugervejledning + Spatel

I disse kategorier finder du vinyl svarende til optisk illusion trappe-klistermærke

Optical Illusion Adhesive , et specialfremstillet klæbende ark til indvendige trappetrin. For at købe den optiske illusion vinyl skal du tilpasse vinylen med størrelsen af et trin og derefter vælge den kvalitet, du har brug for.

At dekorere et hjem eller kontor med en optisk illusion vinyl gør det til et mere moderne og innovativt miljø. Et originalt klæbemiddel, billigt og ret nemt at påføre. Køb den dekorative optiske illusion vinyl til trapper og overrask dine venner, familie eller kunder.

Baseret på 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5