backMat blå metro vinyl
Mat blå metro vinyl
  • Mat blå metro vinyl
  • Mat blå metro vinyl
  • Mat blå metro vinyl
Videotutorial til at anvende dette produkt

back Mat blå metro vinyl

11,79 €

Matblå klæbende vinyl til at dække møbler, døre eller enhver anden glat overflade. Mål overfladen, som du skal dække, og vælg de meter blå vinyl, du vil købe!

- Info . Når du køber 2 enheder på 100 x 122 cm, vil du i din ordre finde en enkelt rulle vinyl med 200 x 122 cm , hvilket ville være de 2 enheder vinyl, som du har bestilt.

- Vinylen i metermål sendes i ét stykke og ikke i separate stykker.

Foranstaltninger
or098
Antal
11,79 €

Min liste(0)
favorite_border favorite

   envios  GRATIS FRAGT: Indkøb overstået 65€
   Manual y espatula  GRATIS: Brugervejledning + Spatel

I disse kategorier finder du vinyl svarende til mat blå metro vinyl

Matblå vinyl i metermål , velegnet til beklædning af glatte overflader såsom køleskabe, møbeldøre, skabe. Disse klæbende plader er meget alsidige og økonomiske ved renovering af et møbel. Vælg den farve, du bedst kan lide, og giv dine møbler en ny chance. Vinylfarver til at dække køkkenmøbler er det, der ikke mangler, brug din fantasi og begynd at dække dine møbler? At købe klæbende plader i metermål er den billigste løsning til at forny låger, skabe eller borde. Selvom du en dag flytter hjem og gerne vil efterlade det, som du modtog det, skal du bare tage afsted og gå. Den klæbende vinyl er modstandsdygtig over for ændringer i temperatur, luftfugtighed og fedt, som normalt opstår i et køkken.

Matblå vinyl er en af de 38 farver, som du finder i vores katalog over selvklæbende plader i metermål .

Baseret på 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5