backGuld mat vinyl i metermål
Guld mat vinyl i metermål
  • Guld mat vinyl i metermål
  • Guld mat vinyl i metermål
  • Guld mat vinyl i metermål
Videotutorial til at anvende dette produkt

back Guld mat vinyl i metermål

12,60 €

Mat guld klæbende vinyl til at dække møbler, døre eller enhver anden glat overflade. Mål overfladen, som du skal dække, og vælg de meter guldvinyl, du vil købe!

- Info . Når du køber 2 enheder på 100 x 122 cm, vil du i din ordre finde en enkelt rulle vinyl med 200 x 122 cm , hvilket ville være de 2 enheder vinyl, som du har bestilt.

Foranstaltninger
o091
Antal
12,60 €

Min liste(0)
favorite_border favorite

   envios  GRATIS FRAGT: Indkøb overstået 65€
   Manual y espatula  GRATIS: Brugervejledning + Spatel

I disse kategorier finder du vinyl svarende til guld mat vinyl i metermål

Mat guld klæbende vinyl , velegnet til alle glatte overflader såsom køleskabe, møbeldøre, skabe. Disse klæbende plader er meget alsidige og økonomiske ved renovering af et møbel. Vælg den farve, du bedst kan lide, og giv dine møbler en ny chance. Den klæbende vinyl er modstandsdygtig over for ændringer i temperatur, luftfugtighed og fedt, som normalt opstår i et køkken. Hvis det du ønsker er at renovere køkkenskabe uden at bruge mange penge, er vinyl i metermål den bedste løsning. Selvom du en dag flytter hjem og gerne vil efterlade det, som du modtog det, skal du bare tage afsted og gå. Matguld vinyl er en af de 38 farver, som du finder i vores katalog over plader i metermål til møbler.

Baseret på 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5