backGrønne blade sticker
Grønne blade sticker
  • Grønne blade sticker
  • Grønne blade sticker
  • Grønne blade sticker
  • Grønne blade sticker
Videotutorial til at anvende dette produkt

backGrønne blade sticker

49,59 €

Den grønne blade vinyl er ikke kun gyldig til ikea sengeborde, men du kan også anvende den på andre møbler. Du skal blot indtaste størrelsen på den overflade, du skal dekorere, og vælge den del af billedet, som du bedst kan lide. Oplev alle mulighederne i vinylblomster til at dekorere dit køkken.

Foranstaltninger
cm.
cm.
Omvendt
Sort og hvid
Efterbehandling
Selvklæbende vinyl

Meget modstandsdygtig klæbende vinyl med en glat, satin-lignende finish. De kan placeres på alle typer glatte overflader såsom vægge, døre, elektriske apparater, glas, skillevægge, gipsplader mv. Fremstillet til at være nem at installere og fjerne uden at efterlade rester.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

f4146
Antal
49,59 €

Min liste(0)
favorite_border favorite

   envios  GRATIS FRAGT: Indkøb overstået 65€
   Manual y espatula  GRATIS: Brugervejledning + Spatel

Den grønne bladklæber er ikke kun lavet til ikea sengeborde, du kan også påføre den på andre møbler såsom skabe, borde, låger eller glas. Denne type vinyl til køkkenmøbler er beskyttet med et ret modstandsdygtigt plastlag, der er lavet til at modstå variationer i temperatur, luftfugtighed og de genstande, som vi dagligt placerer på vores borde. Når du køber de grønne blade dekorative vinyl, vil du modtage en brugsanvisning og videoer sammen med ordren, der forklarer detaljeret, hvordan du påfører en vinyl på træ og glas. Kunne du tænke dig at købe billige møbelklæber? Tilmeld dig vores nyhedsbrev du vil modtage alle nyheder og gode rabatter på vinyl til ikea møbler .

Baseret på 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5