backVægmaleri med hunde
Vægmaleri med hunde
  • Vægmaleri med hunde
  • Vægmaleri med hunde
Videotutorial til at anvende dette produkt

backVægmaleri med hunde

40,65 €
Foranstaltninger
cm.
cm.
Omvendt
Sort og hvid
Efterbehandling
Selvklæbende vinyl

Meget modstandsdygtig klæbende vinyl med en glat, satin-lignende finish. De kan placeres på alle typer glatte overflader såsom vægge, døre, elektriske apparater, glas, skillevægge, gipsplader mv. Fremstillet til at være nem at installere og fjerne uden at efterlade rester.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Lærredspapir

Et IKKE-KLÆBENDE materiale med en mat og tekstureret finish, ideel til vægmalerier lavet af billeder af malerier, abstrakte fotos eller malerier. Dette materiale anbefales ikke til brug i køkkener og badeværelser. De kan rengøres med en blød svamp, lunkent vand og neutral sæbe.

Gennemsigtig vinyl

Det er den ideelle vinyl til at dekorere eller markere glasoverflader. Det er meget brugt i erhvervslokaler, på skillevægge, i indiskrete vinduer i badeværelser, køkkener, glaserede terrasser, butiksvinduer mv. Det slipper lyset igennem, men forhindrer synet af, hvad der er bagved. 

1-translucido.jpg

f3194
Antal
40,65 €

Min liste(0)
favorite_border favorite

   envios  GRATIS FRAGT: Indkøb overstået 65€
   Manual y espatula  GRATIS: Brugervejledning + Spatel

I disse kategorier finder du vinyl svarende til vægmaleri med hunde

Efteråret er en af de fire årstider, vi går igennem hele året, det begynder den 21. september og varer indtil den 21. december på planetens nordlige halvkugle, fra den 21. marts til den 21. juni på den sydlige halvkugle. . Det er årstiden, der følger efter sommeren, hvor temperaturen falder, dagslyset falder, og løvtræernes blade skifter farve til okkertoner, indtil de endelig falder.

Efter sommerens varme, de planer vi har lagt, de ture og de minder vi har skabt, er det normalt, at denne sæson virker mørkere og ofte trist. Intet kunne dog være længere fra sandheden, derfor inviterer vi dig i denne vinyl til at nyde dette øjeblik sammen med de mest lodne i huset, som uden tvivl minder os om, hvor sjovt det kan være at bruge en eftermiddag på at lege med bladene falder uden at bekymre dig om varmen.

Og det er, at hunden er menneskets ven, og nogle gange er det dem, der minder os om små fornøjelser, som vi ofte troede glemt. Hvem kan ikke lide at gå gennem gaderne og lytte til raslen fra bladene under vores fødder, mærke vinden omkring os, se på de små hvirvler, der hæver bladene lidt og endda på regnfulde dage glemme alt om paraplyen og hvordan i filmen nyd at danse i regnen. Vi håber, at dette dyretapet vil hjælpe dig med at huske disse øjeblikke og værdsætte dem sammen med de mest lodne i huset.

Baseret på 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5