backTatoveret kvinde vægmaleri
Tatoveret kvinde vægmaleri
  • Tatoveret kvinde vægmaleri
  • Tatoveret kvinde vægmaleri
Videotutorial til at anvende dette produkt

backTatoveret kvinde vægmaleri

40,65 €

Kan du lide tatoveringer? Gå ind i kategorien for vægmalerier, og du vil finde flere vægmalerier, der er identiske med denne. Du kan vælge sort/hvid, illustrationstype eller vintagetoner.

Foranstaltninger
cm.
cm.
Omvendt
Sort og hvid
Efterbehandling
Selvklæbende vinyl

Meget modstandsdygtig klæbende vinyl med en glat, satin-lignende finish. De kan placeres på alle typer glatte overflader såsom vægge, døre, elektriske apparater, glas, skillevægge, gipsplader mv. Fremstillet til at være nem at installere og fjerne uden at efterlade rester.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Lærredspapir

Et IKKE-KLÆBENDE materiale med en mat og tekstureret finish, ideel til vægmalerier lavet af billeder af malerier, abstrakte fotos eller malerier. Dette materiale anbefales ikke til brug i køkkener og badeværelser. De kan rengøres med en blød svamp, lunkent vand og neutral sæbe.

Gennemsigtig vinyl

Det er den ideelle vinyl til at dekorere eller markere glasoverflader. Det er meget brugt i erhvervslokaler, på skillevægge, i indiskrete vinduer i badeværelser, køkkener, glaserede terrasser, butiksvinduer mv. Det slipper lyset igennem, men forhindrer synet af, hvad der er bagved. 

1-translucido.jpg

f3152
Antal
40,65 €

Min liste(0)
favorite_border favorite

   envios  GRATIS FRAGT: Indkøb overstået 65€
   Manual y espatula  GRATIS: Brugervejledning + Spatel

I disse kategorier finder du vinyl svarende til tatoveret kvinde vægmaleri

Tatoveringen er en ændring af farven på vores hud lavet ved at sprøjte blæk ind i vores hud, forbliver under vores epidermis. Selvom tatoveringer kan virke moderne for os, er denne fysiske modifikation i virkeligheden blevet udført i tusinder af år. Selvom vi ikke kender nøjagtigt oprindelsen af tatoveringer, menes det, at neolitiske mænd allerede har lavet tatoveringer.

Dens historie fortsætter gennem andre kulturer og steder langt væk. Det menes, at egypterne brugte dem til at vise modenhed og mod, og at de kun blev brugt af præstinder. kelterne og romerne brugte denne kunstform til at markere social position. Dens tilbagegang begyndte med ankomsten af middelalderen, da de begyndte at blive betragtet som respektløse over for Gud, da deres arbejde blev "lemlæstet".

Sømændene var dem, der genindførte tatoveringerne, selvom de ikke nåede den udbredelse, de havde tidligere, da de var knyttet til de lavere klasser og især med kriminelle, da det var sædvanligt, at sømænd gik om bord for at undgå retfærdighed. Tatoveringer blev adskilt fra den brede offentlighed indtil 70'erne, hvor takket være den frihed, som hippiebevægelsen bragte med sig, fik tatoveringer styrke igen, indtil de nåede den popularitet, som de har opnået i dag.

Når du køber det tatoverede kvinde-tapet, modtager du en instruktionsmanual og videoer sammen med din bestilling, der forklarer detaljeret, hvordan du påfører et fototapet på en væg.

Baseret på 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5