backJordens planet vægmaleri
Jordens planet vægmaleri
  • Jordens planet vægmaleri
  • Jordens planet vægmaleri
  • Jordens planet vægmaleri
Videotutorial til at anvende dette produkt

backJordens planet vægmaleri

40,65 €

Vælg det fotovægmaleri fra planeten Jorden, som du bedst kan lide, og tilpas det til den størrelse, du har brug for til væggen i dit hjem, butik eller kontor.

Foranstaltninger
cm.
cm.
Omvendt
Sort og hvid
Efterbehandling
Selvklæbende vinyl

Meget modstandsdygtig klæbende vinyl med en glat, satin-lignende finish. De kan placeres på alle typer glatte overflader såsom vægge, døre, elektriske apparater, glas, skillevægge, gipsplader mv. Fremstillet til at være nem at installere og fjerne uden at efterlade rester.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Lærredspapir

Et IKKE-KLÆBENDE materiale med en mat og tekstureret finish, ideel til vægmalerier lavet af billeder af malerier, abstrakte fotos eller malerier. Dette materiale anbefales ikke til brug i køkkener og badeværelser. De kan rengøres med en blød svamp, lunkent vand og neutral sæbe.

Gennemsigtig vinyl

Det er den ideelle vinyl til at dekorere eller markere glasoverflader. Det er meget brugt i erhvervslokaler, på skillevægge, i indiskrete vinduer i badeværelser, køkkener, glaserede terrasser, butiksvinduer mv. Det slipper lyset igennem, men forhindrer synet af, hvad der er bagved. 

1-translucido.jpg

f3921
Antal
40,65 €

Min liste(0)
favorite_border favorite

   envios  GRATIS FRAGT: Indkøb overstået 65€
   Manual y espatula  GRATIS: Brugervejledning + Spatel

Fotomural af planeten Jorden , ideel til at dekorere dit hjem, men det bruges også ofte i virksomheder, såsom kontorer, hoteller, barer og butikker. Uanset hvor du sætter det, vil dette planet Jordens vægmaleri helt sikkert bringe endnu et liv til den kedelige hvide væg. Kunne du tænke dig at se flere vægmalerier af denne type? Gå ind i kategorien planetvægmalerier, og du vil finde hundredvis af billeder med alle typer og farver. Vi har det største katalog af vægmalerier og de mest originale ideer til at dekorere dit hjem eller din virksomhed. Tænk ikke to gange og dekorer væggene i dit hus med fotovægmalerier af planeter.

Baseret på 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5