backFototapet vandfald i bjergene
Fototapet vandfald i bjergene
  • Fototapet vandfald i bjergene
Videotutorial til at anvende dette produkt

backFototapet vandfald i bjergene

40,65 €

Træd ind i fotomuralernes verden og opdag alle de landskabsvægmalerier, der er tilgængelige til at dekorere dit værelse, din virksomhed eller dit kontor.

Foranstaltninger
cm.
cm.
Omvendt
Sort og hvid
Efterbehandling
Selvklæbende vinyl

Meget modstandsdygtig klæbende vinyl med en glat, satin-lignende finish. De kan placeres på alle typer glatte overflader såsom vægge, døre, elektriske apparater, glas, skillevægge, gipsplader mv. Fremstillet til at være nem at installere og fjerne uden at efterlade rester.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Lærredspapir

Et IKKE-KLÆBENDE materiale med en mat og tekstureret finish, ideel til vægmalerier lavet af billeder af malerier, abstrakte fotos eller malerier. Dette materiale anbefales ikke til brug i køkkener og badeværelser. De kan rengøres med en blød svamp, lunkent vand og neutral sæbe.

Gennemsigtig vinyl

Det er den ideelle vinyl til at dekorere eller markere glasoverflader. Det er meget brugt i erhvervslokaler, på skillevægge, i indiskrete vinduer i badeværelser, køkkener, glaserede terrasser, butiksvinduer mv. Det slipper lyset igennem, men forhindrer synet af, hvad der er bagved. 

1-translucido.jpg

f3087
Antal
40,65 €

Min liste(0)
favorite_border favorite

   envios  GRATIS FRAGT: Indkøb overstået 65€
   Manual y espatula  GRATIS: Brugervejledning + Spatel

Forestil dig, at du kan slappe af ved siden af et vandfald, mens du lytter til vandet falde og mærker brisen, der bærer små dråber vand mod din krop. Lyder det ikke som en vidunderlig idé? Da vi ved, at det er svært for denne situation at opstå i virkeligheden, ønsker vi fra Goodvinilos at bringe dig dette idylliske billede med et vandfaldsfotomaleri , der vil forvandle dit hjem eller kontor til et forfriskende og roligt sted. Vandfaldene er en del af et flodløb, hvor vandet på grund af en stor ujævnhed falder lodret og skaber billeder så vidunderlige som dette.

De dannes normalt, når floden er ung på grund af dens evne til erosion, selvom dette ikke er den eneste proces, der danner dem, da gletsjere, jordskælv eller vulkaner også er skabere af dette dyrebare fænomen. Det faldende vand får ikke meget fart på grund af luftens modstand, da det normalt er opdelt i flere hop. Du kan finde dette vægmaleri i forskellige finish for at kunne tilpasse det så meget som muligt, så du kan tilpasse det til forskellige steder, hvor du vil placere den. Kan du forestille dig at være i stand til at se dette billede, inden du går i seng på en af de varme sommernætter, der hjemsøger os i disse dage?

Baseret på 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5