backdekorativt vægmaleri med blåt mønster
dekorativt vægmaleri med blåt mønster
  • dekorativt vægmaleri med blåt mønster
  • dekorativt vægmaleri med blåt mønster
Videotutorial til at anvende dette produkt

backdekorativt vægmaleri med blåt mønster

40,65 €

Dette originale vægmaleri med blåt mønster hjælper dig med at dekorere dit hjem med stil. Vi giver dig også muligheden for at vælge mellem flere mønster fotomuraler med vintage, retro og klassisk stil. Vælg det dekorative vægmaleri, som du bedst kan lide, og tilpas det, så det passer til din væg.

Foranstaltninger
cm.
cm.
Omvendt
Sort og hvid
Efterbehandling
Selvklæbende vinyl

Meget modstandsdygtig klæbende vinyl med en glat, satin-lignende finish. De kan placeres på alle typer glatte overflader såsom vægge, døre, elektriske apparater, glas, skillevægge, gipsplader mv. Fremstillet til at være nem at installere og fjerne uden at efterlade rester.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Lærredspapir

Et IKKE-KLÆBENDE materiale med en mat og tekstureret finish, ideel til vægmalerier lavet af billeder af malerier, abstrakte fotos eller malerier. Dette materiale anbefales ikke til brug i køkkener og badeværelser. De kan rengøres med en blød svamp, lunkent vand og neutral sæbe.

Gennemsigtig vinyl

Det er den ideelle vinyl til at dekorere eller markere glasoverflader. Det er meget brugt i erhvervslokaler, på skillevægge, i indiskrete vinduer i badeværelser, køkkener, glaserede terrasser, butiksvinduer mv. Det slipper lyset igennem, men forhindrer synet af, hvad der er bagved. 

1-translucido.jpg

f3033
Antal
40,65 €

Min liste(0)
favorite_border favorite

   envios  GRATIS FRAGT: Indkøb overstået 65€
   Manual y espatula  GRATIS: Brugervejledning + Spatel

I disse kategorier finder du vinyl svarende til dekorativt vægmaleri med blåt mønster

Farver spiller en vigtig rolle i at påvirke, hvordan vi har det og vores humør. I disse fotomuraler af mønstre hersker den blå farve, en farve, der tiltrækker fred og hvile, når det er koldt, så de flyder i det rum, hvor du beslutter dig for at placere det, og hjælper os med at komme væk fra de travle dage, som vi er vant til at leve. Den blå farve er en af de primære farver, og selvom der er cirka 100 nuancer af den i dette fotomural, har vi bragt dig dem, der kombineres perfekt for at skabe et indbydende og stimulerende miljø, så du kan integrere det i ethvert rum og skabe et unikt og personligt sted.

Derudover findes den i flere finish og størrelser, så du kan placere den på forskellige overflader og tilpasse den til din smag, så de smukke nuancer, der udgør den, virker magi og hjælper dig med at slappe af, når du ser på dem. Derudover er denne farve forbundet med kreativitet, tankekontrol og mental klarhed, så det er ideelt at placere den i et rum, hvor du går på arbejde, for at hjælpe dig med at inspirere dig, mens du ser på den og farer vild blandt dens forskellige farver. blå. På denne måde opfordrer vi fra Goodvinilos dig til at prøve, hvordan farver påvirker os, og udnytte det til at renovere forskellige rum.

Baseret på 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5