backDekorativt vægmaleri marin baggrund
Dekorativt vægmaleri marin baggrund
  • Dekorativt vægmaleri marin baggrund
  • Dekorativt vægmaleri marin baggrund
Videotutorial til at anvende dette produkt

backDekorativt vægmaleri marin baggrund

40,65 €

Dette dekorative vægmaleri af havbunden er helt personligt. Du kan beskære en del af billedet eller det hele. Alle naturvægmalerier har en maksimal størrelse! Hvis du får en "målefejl" besked, er det fordi det ikke kan lade sig gøre med den måling.

Foranstaltninger
cm.
cm.
Omvendt
Sort og hvid
Efterbehandling
Selvklæbende vinyl

Meget modstandsdygtig klæbende vinyl med en glat, satin-lignende finish. De kan placeres på alle typer glatte overflader såsom vægge, døre, elektriske apparater, glas, skillevægge, gipsplader mv. Fremstillet til at være nem at installere og fjerne uden at efterlade rester.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Lærredspapir

Et IKKE-KLÆBENDE materiale med en mat og tekstureret finish, ideel til vægmalerier lavet af billeder af malerier, abstrakte fotos eller malerier. Dette materiale anbefales ikke til brug i køkkener og badeværelser. De kan rengøres med en blød svamp, lunkent vand og neutral sæbe.

Gennemsigtig vinyl

Det er den ideelle vinyl til at dekorere eller markere glasoverflader. Det er meget brugt i erhvervslokaler, på skillevægge, i indiskrete vinduer i badeværelser, køkkener, glaserede terrasser, butiksvinduer mv. Det slipper lyset igennem, men forhindrer synet af, hvad der er bagved. 

1-translucido.jpg

f3158
Antal
40,65 €

Min liste(0)
favorite_border favorite

   envios  GRATIS FRAGT: Indkøb overstået 65€
   Manual y espatula  GRATIS: Brugervejledning + Spatel

I disse kategorier finder du vinyl svarende til dekorativt vægmaleri marin baggrund

Vi kalder Ocean for et stort vandområde, især det der adskiller kontinenter. Dit vand indeholder opløste stoffer såsom natriumchlorid, et grundstof, som de fleste af os har i køkkenet, bedre kendt som salt. Havmiljøet er stabilt sammenlignet med det terrestriske. Sollyset trænger kun ned til cirka 200 meter, og dybere er mørket absolut.

I 1960'erne blev de første undervandsfartøjer brugt til at udforske havbundens mysterier og ejendommeligheder. Det blev så opdaget, at vi kunne finde store sletter, bjergkæder og store bakker ligesom vi gør på tørt land. På samme måde er deres økosystemer relateret, selvom forskerne stadig ikke ved med sikkerhed, hvordan de gør det. De ved dog, at langt de fleste dyr er placeret omkring geologiske strukturer som dem vi har nævnt ovenfor og biogene strukturer, det vil sige skabt af dyr som anemone (Disse dyr klæber til det marine substrat og nogle gange til andre dyr som krebsdyr eller bløddyr). Disse strukturer kan tage tusinder af år at skabe, og bundtrawl kan ødelægge dem på ingen tid. Talrige undersøgelser har fastslået, at områder, der er udsat for denne type intensivt fiskeri, kan miste deres biodiversitet.

Når du køber havbundsfototapet, vil du modtage en instruktionsmanual og videoer sammen med din bestilling, der forklarer detaljeret, hvordan du påfører et fotovægmaleri på en væg.

Baseret på 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5